Loomariigi

Saatis andres 
Re: Loomariigi
16. jaanuar 2008, kl 10.05
heh, mul on tööposti otsas posu bussipeatuse silte. võin lupsti soovitava nime pääle teha ka. huvilised saavad siis silditusse kohta oma sildiga pildistama minna.
smiling smiley
16. jaanuar 2008, kl 10.27
Selleks ajaks kui mina kohale jõudsin, oli tuli juba kustutatud.

Triic - minupoolsed vabandused. Vaatasin kiiruga, et samanimeline koht ja lasin kermo infot korralikult üle kontrollimata mitteleidmiseks muuta. Viga parandatakse lähiajal. Sorry veelkord.
Jmets - kui ei meeldi, ära otsi. See kehtib ka kõigi teiste materdajate suhtes. Olen juba varem omaks võtnud, et Loomariigi sai uisapäisa tehtud, aga nüüd on asja parandada pisut hilja. Kui üritasin aardekirjeldust parandada, tuli sellest veel suurem kisa. Hetkel on rong juba läinud ja Jaanuse pakutud restart versioon teeb minu arvates asja ainult hullemaks, sest siis hakkavad kisama kõik need, kellel logi kirjas.
Taimeriigi aaret ei tasu Loomariigiga ühte patta panna ainult sellepärast, et nad on mõlemad minu tehtud.
Gpsitule ja speedyle ja joonasele tänud asja üle juurdlemast ja üleüldse huvi tundmast. Loomulikult on teil kõigil triici logi suhtes õigus.

Miks üldse sellised aarded?
Sellepärast, et inimesi panna nö "lahtiste silmadega" ringi sõitma. Hetkel on mõlemad aarded läinud pisut skoorimiseks, aga eesmärk on täidetud näiteks speedy puhul, kes mitte kuidagi ei saa enam kohanimesid tähelepanuta jätta tongue sticking out smiley Sama võin ka enda kohta öelda.
Ka on logijad ise leidnud huvitavaid seoseid kohtade ja kohanimede vahel ja saanud uut infot näiteks rahvapäraste nimetuste puhul.

Ja üldse: mulle näiteks ei meeldi mingi lambiaarded mingis lambimetsas ja enamasti eramaal, kuhu saamiseks peab sumpama ka suvisel ajal kaelani poris selleks, et leida mingi lambikoht, millel pole otsija jaoks mingit väärtust. Ja vaevalt ka peitja jaoks. Ja lisaks eelnevale on aare ise pehmelt öeldes nadis olukorras, sest peitja ei viitsi teistkorda enam ise sinna sumbata, et aarde eest hoolitseda. Siinkohal ei ole silmas peetud ühtegi konkreetset aaret.

Ja tegelt on kahju, et mõned pipraterad sellise hõrgutava meepoti ära rikkusid. Oli plaanis üks tore multiaare, aga vaevalt seda enam niipea teostada tahan. confused smiley

16. jaanuar 2008, kl 13.23
Mis ei tapa teeb tugevamaks. Mõnest arutelust saab ka vihjeid edaspidiseks.
Mängime edasi igaüks omal viisil ja meetoditega. hot smiley
16. jaanuar 2008, kl 17.46
raivo Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Lugenud Triinu aardelogi otsustasin kauget
> kooliaega meenutada ja veidi loomade kohta uurida.
> Vikipeedia ütleb, et loomad on selgroogsed: kalad,
> kahepaiksed, roomajad, linnud ja imetajad ning
> selgrootud: putukad, rõngussid, ainuõõssed. Nii et
> rahu ainult rahu, kõigile jätkub midagi, isegi
> kõige viimasele leidub mõni rõnguss. Ja võib minna
> Kaansoo külla Pärnumaal.
>

Ma sipelgaga tegelt ikka läksin kindla peale välja -- kiusatus oli pilti teha Üliõpilaste või E. Vilde teest. Inimene on selgroogne või kuidas?

Triin
16. jaanuar 2008, kl 19.20
Eesmärk ei olnud kedagi materdama hakata, lihtsalt juhtida tähelepanu minu arust liiga piiramata tingimustele. Sellel teemal ja aardel on olnud omad tõusud ja mõõnad, paar korda on juba sõjakirves maetud.

Nagu alguses ütlesin, tekitas see vähemalt elava arutelu, palju sai selgemaks, tekkisn uusi ideid jne. Usun, et ka Nelladella sai siit uusi kogemusi ja mõtteid. Aardeid peita, mis väheseid rõõmustavad, on vast mõistlikum, kui üldse mitte peita.

Ja Taimeriigi on juba mõnevõrra õnnestunum. Eks igaüks geopeidab nii kuis heaks arvab ja kui adminnid arvasid heaks üles panna, pole meie asi vaielda.

Rahu, ainult rahu smileys with beer
Re: Taimeriigi
21. jaanuar 2008, kl 22.49
Nuh, sain minagi selle aardega omad vitsad. Õpetuseks ja hoiatuseks edaspidi teistelegi: kuigi aarde tekstis on kirjas, et sama kohanime saab leida AINULT ÜHE KORRA, selgub, et see tähendab hoopis muud - nimelt seda, et sama kohanime ei saa leida 2 inimest koos. confused smiley Sest kui pildil on 2 inimest, siis on ju loomulik, et aarde leidmine toimuski antud juhul ÜHE KORRAGA. Ja sellel ühel korral leidsid aarde 2 inimest. Ühe ja sama pildi peal olevad inimesed ei saa ju käia seda silti ükshaaval eri aegadel 2 korda pildistamas, et niisugust tulemust saada smiling bouncing smiley
Igatahes, jah, minul tekkis küll ettepanek, et asugem koostama eesti keele seletavat sõnaraamatut geopeituses kasutamiseks tongue sticking out smiley
02. veebruar 2008, kl 00.14
Irwww. Ma üle paari aasta sain jälle aega siin lugeda. On ikka koomikud siin koos. Ja mitte halvas mõttes.
Re: Taimeriigi
02. veebruar 2008, kl 00.42
laululind Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nuh, sain minagi selle aardega omad vitsad.
> Õpetuseks ja hoiatuseks edaspidi teistelegi: kuigi
> aarde tekstis on kirjas, et sama kohanime saab
> leida AINULT ÜHE KORRA, selgub, et see tähendab
> hoopis muud - nimelt seda, et sama kohanime ei saa
> leida 2 inimest koos. Sest kui pildil on 2
> inimest, siis on ju loomulik, et aarde leidmine
> toimuski antud juhul ÜHE KORRAGA. Ja sellel ühel
> korral leidsid aarde 2 inimest. Ühe ja sama pildi
> peal olevad inimesed ei saa ju käia seda silti
> ükshaaval eri aegadel 2 korda pildistamas, et
> niisugust tulemust saada
> Igatahes, jah, minul tekkis küll ettepanek, et
> asugem koostama eesti keele seletavat sõnaraamatut
> geopeituses kasutamiseks

Siinkohal oleks tegelikult õige Laululinnule leidmine märkida ja minule mitteleidmine sellisel juhul... kuigi, siis peaks ka veebikate ees üksi iksitama ja palindroomi või mõisa pihta ka kahekesi saada ei saa.
Aga asjast - tegelikult päev enne Nulga leidmist sõitsime Kirovit kangutama. Teepeale jäi Sojamaa nimeline koht, mida Laululind märkas ja fikseerida tahtis, aga mina autojuhina ei viitsinud peatust teha, ütlesin, et tagasiteel... Tagasi tulime teist kaudu ja nii ta jäigi...kuni nulu keelatud koosleidmiseni.

Vereaaretest - palun ei! [paber.ekspress.ee]
Vaatame Märdi tehtud fotosid ja oleme rõõmsad sellega.
Autor:

Sinu meiliaadress:

Pealkiri:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
Sõnum: