Värsked sõnumid

Geopeitus kogub kuulsust! grinning smiley

Saatis kris 
Geopeitus kogub kuulsust! grinning smiley
17.04.2005 16.55
Jälle üks tore artikkel mis võib uusi mängijaid juurde tuua! [virumaateataja.postimees.ee]

Kuigi natuke pahaseks tegi meie tiimi see, et meie peidetud aardest on üsnagi paljastav pilt avaldatud!confused smiley

Toimetatud 1 kord(a). Viimati caro 20.07.2020 11.14.
Seal ei ole mitte ainult teie aardest pilt vaid lisaks on ülidetailsed kirjeldused. pilt ainult täiendab seda.

Hea, et artikli siin ka avaldasid. Kahju, et ajakirjanik KODUTÖÖ tegemata jättis.

Kaido
Hea et sa sa artikli kohe meie aadrelogide juures avaldasidtongue sticking out smiley
Tan121. Oled sa pime või karjud ainult oma mätta otsas. Täpselt seesama link läks ka kõigi teiste asjaomaste aarete juurde ja need kõik pole teps mitte sinu oma(d).

Nüüd saadki lahedama purgi ja sisu aardele viia. Registreeri oma aarded Geocaching.com lehel ära ka ning sealt hakkavad travelbugid ja geolutikad läbi käima koos välismaallastega. Muidu on selline kibe ja kodukootud kakuke huvitavas paigas.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati kaits747 03.01.2006 11.58.
* Internetis logi kirjutamisel ja piltide lisamisel katsu jälgida, et need ei oleks liialt reetvad. Selline reetev logi või pilt rikub ära ju teiste otsimisrõõmu!

Ma nagu mäletan, et Kaits747 oli see tegelane, kes mulle suhteliselt süütu pildi pärast ninna kargas. Link leidmisjuhendile koos piltidega on minu arvates ikka selgelt liiast, seda kõikide kommenteeritud aarete all, mitte ainult tan121 aarde juures.

Mis puutub sinu kommentaari teises teemas, siis logide kustutamine päästaks vägagi olukorda, ma pakuks, et 95% aardeotsijatest ei loe Virumaa Teatajat, aga 100% loeb enne aarde otsimist esimesi logisid, eriti kuna logis endas ei ole ühtegi hoiatust selle kohta, et tegemist on spoileriga.
kas saaks teada, kuidas saada ühendust Katrin Purikuga?
Kes too ikka koera saba kergitab kui koer ise seda ei tee. Oodata on ka venekeelsete geopeiturite lisandumist. Reklaami oleme juba teinud.
[rus.postimees.ee]
Novembri "Pere ja Kodu"'s ilmus samuti ühe leheküljeline artikkel. thumbs up
"Valgamaalases" ilmus artikkel geopeitusest spinning smiley sticking its tongue out
[lounapostimees.postimees.ee]

Toimetatud 4 kord(a). Viimati caro 20.07.2020 11.19.
Eesti Ekspressis väike nupuke "Sookolli üllatav ilmumine" grinning smiley

Carolina

Toimetatud 1 kord(a). Viimati caro 04.05.2016 09.39.
Ajakiri nimega Maakodu kirjutab pikalt-laialt Luke aardest.
Taanlastel on oma ajaleht, mille toimetajaks on äsja eestis peidetud uue aarde autor.

Kui muud aru ei saa siis pildid räägivad seal ka üsna palju smiling smiley

[www.geocacheren.dk]

It's funny about your double accounting.
In Denmark we use Geocaching.com and many are premium members to use the GSAK with pocket queries. We have a forum and tools on www.geocaching.dk
Here there are around 400-800 active users every day and around 2000 members totally.
Im the editor of our danish Geocacher magazine "Geocacheren" www.geocacheren.dk
We have just reach 5000 geocaches in Denmark. Some of our most active geocachers have logged 2500 caches.

Br
Jan

KP

Toimetatud 1 kord(a). Viimati kaits747 13.01.2008 14.01.
sellest on küll juba natuke aega möödas smiling smiley

[ruhnlane.blogspot.com]
"Kodutohtri" jaanuarinumber kirjutab sellest kah natuke.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati caro 04.05.2016 10.18.
aints Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "Kodutohtri" jaanuarinumber kirjutab sellest kah
> natuke.

Nojah, "Kodutohtris" oligi see udujutt, et geopeitur Sookoll on Mihkel Oviir, riigikontrolör. Ülevalpool Carolina juba viitas "Eesti Ekspressile", kus see jama ümber lükati [paber.ekspress.ee]
Sorry, ma ei olnud kirjutamise hetkel seda Ekspressi nupukest lugenud.

Aga seda ebameeldivam oli mulle see üllatus. Iseäranis seepärast, et peaasjalikult käib "Kodutohtris" ikka jutt minust, mitte "riigikontrolörist". Vestluse käigus andsin Kati Murutarile meie veebilehe aadressi ja seal tema selle info siis võttis. Kahju, et kontrollimatult.

Kuid hoolimata sellest kahetsusväärsest apsakast julgen ikkagi arvata, et Murutari tekst lisas geopeituse kuvandile positiivsust.
We'd like to know more about geocaching in your part of the world.

www.geocachermagazine.com

Thank you!
juhuslikult veebi sirvides jäi selline naljakas asi ette: [www.pakrisaared.ee]
Huvitav, kas selle retke käigus otsitakse scoutchpati aare kah üless ? selle vihjed ju hoopistykis mandril
Küsisin huvi pärast järgi, mis aardeid retke käigus otsitakse ja muretsemiseks pole põhjust. Nimelt otsitakse retkel ainult Lilla Rägo-t.
Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.

Sisse logimiseks klõpsa siia!