Värsked sõnumid

Geopeitus kogub kuulsust! grinning smiley

Saatis kris 
Huvitav, kas peitjad on ka kõik nõus kui nende aardeid raha eest või oma reklaamiks näidatakse. Kui näiteks peitja on aardesse hulka aega, ideid ja raha panustanud siis ehk oleks viisakas temalt ka luba küsida, kui tasuliselt näidatakse?
ahtoj kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Huvitav, kas peitjad on ka kõik nõus kui nende
> aardeid raha eest või oma reklaamiks näidatakse.
> Kui näiteks peitja on aardesse hulka aega, ideid
> ja raha panustanud siis ehk oleks viisakas temalt
> ka luba küsida, kui tasuliselt näidatakse?

Tahtsin veel lisada, et need korraldajad on ise GC-keskkonnas mängijad. Geopeituse Eesti lehest, kogukonnast, sündmustest jne kuulsid nad vist esimest korda minu käest, kui neile helistasin. Avaldasin neile ka suure "saladuse", et Geopeituse lehel on aarete info täitsa tasuta, ma ei tea kas nad oma matkalistele ka seda edasi räägivad.
Seega siin neil ilmselt kontot pole ja kui keegi tunneb enda aaretele mingit ohtu, siis peaks korraldajatega otse ühendust võtma.
Mina kui geopeituse mängija ja peitjana arvan, et ürituse korraldajad võiksid peitjatega isiklikult ühendust võtta ning teavitada oma plaanidest. Küsimus on moraalis ja element.viisakuses, vähemalt minu silmade läbi. Muidugi kui matkakorraldajad tutvustavad ainult omi geopeituse aardeid ja seiklusi, pole midagi köhida, aga ilmselt see nii hetkel ikkagi pole? *jätsin sama kommentaari ka nende uue ürituse alla.
Re: Geopeitus kogub kuulsust! grinning smiley
20.01.2021 16.13
Samas on aarete otsimine kõigile tasuta ja kui raha küsitakse tee ja küpsiste eest ning geopeitusega tutvutakse mentori juhtimisel, siis see võiks ju ainult tervitatav olla?
Ma siin muud probleemi ei näe, kui et hetke seisuga 80 inimest on "huvitatud" sellest, et keegi neile 10 euro eest metsa küpsist tooks. See lihtsate vabaajategevuste teenusteks muutumine on põnev teema, millaski hiljuti on sellest ka matkafoorumis juttu olnud. Aga no kus on nõudlus ja vaba ressurss, eks sinna peab ka pakkumine tekkima.
1+1 seltskond on välja kuulutanud juba järgmise Geopeituse retke, seekord Türisalust Vääna-Jõesuusse. [fb.me]
Paistab, et RMK mobiiliäpp näitab nüüd matkaradade äärde jäävaid GP aardeid. Ei jõudnud väga täpselt uurida, aga tundub, et näidatakse aarde tekstilist kirjeldust ja siis on link GP veebi otse aardele. Teab keegi täpsemalt, kas see on neil ühekordne käsitöö või kajastub miski liidese kaudu reaalne aarete seis?
31.01.2021 20.04
[www.geopeitus.ee]

Need peaks ikka kõik vist selle LK110 projektiga seotud aarded olema. Ei usu, et ka midagi muud.
18.03.2021 16.39
Austatud geopeitjad, loodetavasti te ei pahanda, et ma jälle tahan oma eriala konverentsil geopeitusest rääkida. Eriala on folkloor ja teemaks sai Geopeitjad kui loodusrahvas. Looduse representatsioonist harrastusrühmas. Selle põhjal, mis siin lehel leida, on rääkimist küll smiling smiley Ma ise pole viimased paar aastat enam eriti kaasa teinud, aga kaasa elan ja vaimustun ikka. Konverents on Eesti folkloristide 15. talvekonverents „Loodus-keskkond-kultuur“ 24-25. märtsil 2021. Teamsi link tekib veel. On fenomenaalne, et olete siia oma looduskogemusi vahendanud! Igaks juhuks mainin, et see geopeitjad kui loodusrahvas on naljatades öeldud.
18.03.2021 18.49
Väga põnev. Kas muud kui folkloristid ka osaleda saavad? Kui seda Teamsi linki saaks siin jagada....
19.03.2021 10.33
Kõik keda huvitab, saavad kasvõi tervel konverentsil vabalt osaleda. Kava ei ole veel välja pandud, aga see tuleb folklore.ee lehele ja kirmus.ee. Teamsi linki kusagil veel küpsetatakse... Ütlen, kui valmis saab.
24.03.2021 09.59
Kava ja konverentsiga liitumise link on SIIN.
Kahjuks ei saa Mare ettekande ajal liituda. Kas konverents salvestatakse ja on järelvaadatav?
25.03.2021 09.43
Jaa, salvestatakse ja jääb järelvaadatavaks, ilmselt http://www.folklore.ee/rl/talvekonverents/
28.03.2021 11.36
Täna hommikul käis Mariann Vikerraadio saates "Vikerhommik" geopeitusest rääkimas.
Intervjuud saab kuulata siit: https://vikerraadio.err.ee/1608158059/intervjuud-9-20-mariann-vendelin-geopeitust-saab-koikjal-eestis-mangida
Kõige lahedam koht intervjuus oli minu arvates see: "...selline reegel on, et kahe aarde vahemaa peab olema 160 m". thumbs up smiley

madis1989 kirjutas:
> Täna hommikul käis Mariann Vikerraadio saates
> "Vikerhommik" geopeitusest rääkimas.
> Intervjuud saab kuulata siit:
> https://vikerraadio.err.ee/1608158059/intervjuud-9-20-mariann-vendelin-geopeitust-saab-koikjal-eestis-mangida
Huvilised võivad aprillikuus ilmuvat Pere ja Kodu ajakirja piiluda smiling smiley
07.05.2021 15.00
Link digilehele.

cherub kirjutas:
> Huvilised võivad aprillikuus ilmuvat Pere ja Kodu
> ajakirja piiluda smiling smiley
Teemaks jälle 1+1=seltskond FB üritus (LINK)

Kui ma sellest Harku asjast võisin veel aru saada - linnalähedane matk, kus jalutati ja otsiti konteinereid ja pandi nimed kirja, siis seekord toimub see Vanamõisa matkarajal, kus on väga palju väga väga lahedaid aardeid, mis ei ole "nimi kirja ja edasi" vaid reaalsed ajugümnastikad ja erilised aarded

Vähemalt mulle tundub, et selliste radade juurdes oma giidi teenust pakkuda on kohatu...thumbs down
30.05.2021 11.31
Pandi kinni see üritus ja lubati enam mitte teha.

henrikiivit kirjutas:
> Teemaks jälle 1+1=seltskond FB üritus
> (LINK)
>
> Kui ma sellest Harku asjast võisin veel aru saada
> - linnalähedane matk, kus jalutati ja otsiti
> konteinereid ja pandi nimed kirja, siis seekord
> toimub see Vanamõisa matkarajal, kus on väga palju
> väga väga lahedaid aardeid, mis ei ole "nimi kirja
> ja edasi" vaid reaalsed ajugümnastikad ja erilised
> aarded
>
> Vähemalt mulle tundub, et selliste radade juurdes
> oma giidi teenust pakkuda on kohatu...thumbs down
Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.

Sisse logimiseks klõpsa siia!