Sai siis see Geotripi esimene etapp läbitud. Kokku siis sai võetud 291 km jooksul 15 aaret. Täpsemalt kirjutan sellest homme!
Pildid panin tripist ülese Moluraamatusse
[
www.facebook.com]
Tripist endast siis täpsemalt!
Idee hakkas valmima peas juba ammu, kuid teostuse mõtted hakkasid ergastuma u. nädal enne minekut. Esialgu otsustasin, et võtan kõigepealt ära vähemalt kõik Sõrve sääre aarded ja siis vaatab edasi, mis saab. Otsustas ka minuga ühineda Janis (sjoma).
Esimene päev: äratus hommikul kell 07.30 ja hakkasin oma varustust kokku pakkima. Eelnevalt olin ikka juba paberile kirja pannud, mida vaja kaasa haarata! Kodust alustasin liikumist kell 9.30. Kuna minul oli vaja sõita kõigepealt Kuressaarde 20 km, siis oli sjomal aega tunnikese jagu rohkem, mille ta ka sihtotstarbeliselt sisustas. Oli oma kolm korda vahepeal käinud kodu ja meie stardikoha vahet, sest alati meenus miskit, mis oli maha jäänud
10:30 olin Kuressaares ja pisikesed ettevalmistused veel ja kell 11:00 startisime Sõrve sääre poole. Esimene peatus oli Salmel.. väike õllepaus ja edasi "
Chill Out" aarde juurde.
Esimese hooga panime õigest teeotsast mööda, kuid peagi avastasime, et miskit pole päris õige ja gps kinnitas meie kahtlusi. Aarde juurde jõudes polnud enam miskit keerulist.. sissetallatud rada ja ainuvõimalik peidukoht avaldus koheselt. Koht ise on ikka tõesti kena ja oleks me päev lõppenud hoopis selle aardega, siis oleks ka sinna ööbima jäänud!
Jäädvustus
Teine aare- "
Viieristi", mis osutus tõsiseks proovikiviks algul, kuid vihjetele toetudes ja kui asja hakkasid toimetama "asjatundjad"

siis hakkas ka pisut see kõik me ees hargnema. Aarde oma enda asukohal polnud erilisi keerulisi harjutusi vaja teha, kuna sellelaadset peidupaika olen ma korra juba kohanud.Võtsin kaasa Travel Bug'i
Baby Banana Au ja kiitus
laurikale, kes on viitsinud niimoodi sebida
Jäädvustus
Kolmas aare- "
Lahinguvälja", mis oli vaid kiviviskekaugusel, nu jah tuli siis järgi sõita ja veelkord visata, aga jah... lähedal ühesõnaga. Neid kaheharulisi mände, millede lähedal on kaks kaske leidsime rohkem kui üks, kuid kui lõpuks ka geps sisse sai lülitatud, siis polnud enam küsimusi! Jätsin: Jägermeistri märgi
Jäädvustus
Neljas aare- "
Jaani". Leidmisega probleeme polnud. Janis mõtles küll veidi üle, aga see ei seganud meid aarde leidmisel. Kahjuks ei suuda ma kuidagi kohe jäädvustust leida selle aarde kohta, kuid ma mäletan, et midagi me siiski tegime.. ma arvan, et see on Janise telefonis
Tripp on jõudnud juba Saarema kõige lõunapoolsemasse otsa-
Sõrve Säärele. Siin tuli teha taas üks väike paus, sest üks telefoni aku oli juba tühjaks pigistatud ja vajas pisut laadimist. Aga et see laadimise aeg liiga igav ei tunduks, siis leidsime meiegi
omale tegevust.
Peale tunniajast pausi jätkasime oma teekonda järgmise aardeni, milleks oli "
Luumurru. Ei tea kas hakkab geonina vaikselt haistma või mitte, kuid selle aardega polnud meil erilisi keerukusi.
Jäädvustus
Viienda aarde- "
Gravitatsioon" ees oli mul pisike aukartus, sest vaadates logisid, siis ligi 1/3 pole suutnud seda aaret leida.. Tuleb usaldada oma vaistu, sel kus me ta arvasime olevat, seal ta ka oli, aga kes see siis ikka esimesel korral kohe sinna vaatab, kus arvab olevat!?
Jäädvustus.
Edasi viis meie teekond pisut oma kindlasuunalisest trajektoorist kõrvale, sest otsustasime pisut varuda õhtuks grillimaterjali, aga oh ebaõnne
Laadla pood oli kinni

Ja meie
õhtusöök jooksis kah eest ära! Seega liikusime teele tagasi ja otsustasime haarata järgmise aarde, milleks oli "
Ohessaare/Türju" Ka selle aardega ei olnud raskusi, sest sellistki aaret olen ma juba korra avastanud... Üle tee oma taiest me siiski jätma ei hakanud, sest aeg tagus jalaga selga.
Jäädvustus
Peale mõnekilomeetrist edasiliikumist märkasime ühte silti "cafe"... kuna
Laadla pood oli kinni, siis otsustasime seda kohta piiluda!
See oli üks kõige õigemaid otsuseid üldse sel hetkel. Vastuvõtt oli siiras ja perenaine, kes seda
kohvikut seal pidas oli tore ja vastutulelik.. nii me siis otsustasime üht telefoni seal taas laadida ja samas ka siis kohe aega kasulikult sisustada.
Jäädvustus Jäädvustus
Aeg oli jõudnud juba niikaugele, et nüüd pidime hakkama otsima omale ööbimispaika... Teel
kohvikust ööbimispaika sai ka läbitud mul
sada kilomeetrit selleks päevaks.
Kui keegi peaks sattuma kunagi siiapaika ja ei tea kuhu telki üles panna, siis meie olime igatahes
selle kohe peal!
Teine päev.
Jätkub...
Toimetatud 2 kord(a). Viimati fxz 02.08.2011 11.50.