Värsked sõnumid

Puidust geomüntide vahetus

Saatis caro 
Puidust geomüntide vahetus
04.12.2022 21.13
Minuga võttis ühendust Läti geopeitur Matisons!, kes uuris, kas on Eesti geopeiturite seas ehk puumüntide vahetamise huvilisi. Tal on palju Läti ja Leedu puumünte ning ta oleks huvitatud nende vahetamisest Eesti müntide vastu. Lubasin teda siinses foorumis vahendada. Kui keegi kogub münte, siis võtke Matisons!-iga ühendust, ta on Tallinnas 05.12 - 06.12.
Profiil GC-s
Re: Puidust geomüntide vahetus
05.12.2022 16.58
Tal ei ole Läti münte, arvestage sellega(vähemalt liigseid).
Hetkeseisu, mis tal topelt on ,näeb siit :https://cwg.gcm.cz/users/offers/Matisons

Toimetatud 1 kord(a). Viimati mooritz 05.12.2022 17.06.
Mina sain temaga kokku. Ta rääkis, et Eestlased kel on münte, üldse ei vasta päringutele. Ta on paljudele saatnud kirju aga keegi ei vasta isegi ah ega möh

Lätlased teevad aga nii harva ja vähe (kuni 25) münte, et neid kuskilt kätte ei saagi. Neid lihtsalt ei jagu kuhugi.

Minu enda kommentaar:
Eestlased oma münte ka kuskil ülalmainitud lehtedel, ei enda (ega teiste eest) ei rega, et teakski mida liigub. Viimane kord kui talle oma "kasti" sisu revideerisin leidsin ise: 2 Eesti, 1 saksa ja miski välkari oma veel ja regasin need CWG lehel ka leitavaks

Kui kellelgi on Eestis midagi jagada, siis ma olen ka huvitatud.
Mina käisin kohtumas ja ta sai minu käest mõned Eesti mündid, vastu sain Leedu münte. Lätis pidi üldse ainult 3 mängijat olema kes münte kasutavad, seega Lätis neid ei saagi palju olla jah.
10.12.2022 17.36
kaits747 kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina sain temaga kokku. Ta rääkis, et Eestlased ke
> l on münte, üldse ei vasta päringutele. Ta on palj
> udele saatnud kirju aga keegi ei vasta isegi ah eg
> a möh
>
> Lätlased teevad aga nii harva ja vähe (kuni 25) mü
> nte, et neid kuskilt kätte ei saagi. Neid lihtsalt
> ei jagu kuhugi.
>
> Minu enda kommentaar:
> Eestlased oma münte ka kuskil ülalmainitud lehtede
> l, ei enda (ega teiste eest) ei rega, et teakski m
> ida liigub. Viimane kord kui talle oma "kasti" si
> su revideerisin leidsin ise: 2 Eesti, 1 saksa ja
> miski välkari oma veel ja regasin need CWG lehel
> ka leitavaks
>
> Kui kellelgi on Eestis midagi jagada, siis ma olen
> ka huvitatud.

19.11 sain temalt esimese kirja. Paari päeva jooksul tuli meie perest ka vastus, seega keegi vassib. Aegade jooksul on meil neid paarsada kogunenud, mis on ka registreeritud:
[cwg.gcm.cz]

Ehk vale on väita, et eestlased ei rega.

Läti müntide mitteolemise kirjutasin tema vastuse ja Caro postituse peale(vastus oli meie peres juba varem).

Lugupidamisega

Mooritz ja Alex aka ah ega möh grinning smiley

p.s. Matissoniga jäi kokkulepe kuu alguses, et paneme talle neli münti kõrvale(poolakad), aga tema pakutud päevadel linna ei satu ja jääme suve ootama, kuna ta vist ca neljaks kuuks läheb ekvaatori lähistele(googli tõlge) peale jõule. Hetkel on meil paar tsehhi münti vahetust ootamas, meil olevad mündid on nähtaval ülal oleval lehel. Puitmüntidega vahetamisega Megal hakkasime tegelema 2022, varem viisime neid lihtsalt sinna ja andsime ilma vahetamata ära, ehk "levitasime" tongue sticking out smiley

Toimetatud 2 kord(a). Viimati alex 10.12.2022 18.01.
11.12.2022 22.55
Matsinons! palus veel foorumis küsida, kas kellelgi on ehk neid konkreetseid puumünte, mis temal puudu ning mida on võimatu kusagilt saada. Kas keegi sooviks vahetada või müüa?
PILT
Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.

Sisse logimiseks klõpsa siia!