Värsked sõnumid

Käemärgid

Saatis blondiin 
Käemärgid
09.03.2024 07.45
Seda teemat avaldamast põhjustas minu enda virtuaalne aare - EV100: Eesti Vabadussõda. Seal on nõutud pildi tegemine Victory, peace käemärgiga. Kõik peaksid seda märki teadma. Aga palun arvestage, et kui keerata vaataja poole mitte peopesa vaid käeselg siis see märk tähendab paljudes inglisekeelsetes kohtades sama, mida tähendab näidata keskmist sõrme.

Kultuurid on erinevad ja mõnes kohas võrdub keskmise sõrmega ka OK märk, pöial püsti märk (see tähendab Saksamaal ka number ühte), heavy metal, ja ristatud sõrmede märk. Olge siis palun oma käemärkidega ettevaatlikud - plaanitud heatahtlikus teiepoolt võidakse lugeda hoopis otseseks solvanguks.

Enda aarde pärast saan ma pidevalt anglosakside poolt märkuseid, et miks näitab niipalju inimesi sellist solvavat käemärki niitähtsa mälestusmärgi juures.
ove
Re: Käemärgid
10.03.2024 17.53
Muudetud: Alati on virtuaalsel kasulik ka peitjapoolne näidispilt, see aitab veidigi kaasa sellele, et pildid on sellised nagu nad olema peaksid. Üldjuhul adminnid ilma näidispildita virtuaalset aaret ei avaldagi.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati ove 12.03.2024 09.43.
Re: Käemärgid
10.03.2024 22.05
Ma vabandan, et ei suutnud probleemi algse kirjaga väljendada. Probleem ei ole minu virtuaalse aarde juurde laetud pildid. Geopeitus.ee lehel on paljude teiste aarete juures nii tagurpidi V märki, kui muid käemärke kiujutatud pilte. Tahtsin lihtsalt hoiatada teisi, et käemärkidega on oht vääriti käitumiseks ja mõistmiseks
Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.

Sisse logimiseks klõpsa siia!