Värsked sõnumid

Minu lühifilm Geocatching

Saatis jaika 
Minu lühifilm Geocatching
22.07.2024 15.00
Mõned võibolla on juba kuulnud, et alustasin eelmisel sügisel oma esimese lühifilmi tegemist eesmärgiga esitada see GIFFile grinning smiley Umbes kuu aega tagasi sai film lõpuks valmis, kuid sinna festivalile see tõenäoliselt siiski ei jõua, sest esiteks tuli film sealsest lubatud neljast minutist peaaegu 4x pikem ja teiseks see aasta GIFFi kahjuks üldse ei toimugi eye popping smiley

Tegemist on siis psühholoogiliste thrilleri/noortefilmiga, kuhu on sisse põimitud ka geopeituse teemad.
Synopsis:
A thriller short film about two teenagers bound by a bizarre obsession with a Geocaching hobby, navigate the treacherous social minefield of teenage life.

Et suur töö ja vaev päris niisama aia taha ei läheks ja tagasisideta ei jääks, sai film esitatud veel siia-sinna smiling bouncing smiley

Täna algaski üks online filmifestival, kus seda filmi esimest korda koos rohkem kui 90 teise filmiga vaadata saab ja ka nende kõikide hulgast 4 oma lemmikut välja valida.

Lift-Off First Time filmmakers sessions july 2024 Geocatching asub programmis New Voices P2

Pilet maksab $12 ja selle eest saab siis ära vaadata kõik rohkem kui 90 lühifilmi ja siis loodetavasti ka minu filmi üheks oma lemmikuks valida cool smiley Vaadata ja hääletada saab tänasest kuni 5. augustini.
Re: Minu lühifilm Geocatching
14.08.2024 13.10
Filmi nüüd veel võimalik kuni 25 augustini vaadata ja hinnata siit: https://checkout.liftoff.network/new-voices-shorts-p1-ft-august/
Filmi Imdb leht

Toimetatud 1 kord(a). Viimati jaika 14.08.2024 13.24.
05.10.2024 22.20
Nüüd võimalik filmi vaadata TASUTA youtubest smiling bouncing smiley
GEOCATCHING
07.10.2024 17.58
Täitsa vinge õudukas ju!
Aitäh meile näitamast ja tubli töö igal juhul! thumbs up smiley
24.10.2024 13.54
Kellel film nähtud, siis andke ka tagasisidet youtubes - thumbs upthumbs down ning kommenteerige, mis meeldis või ei meeldinud, kas sisu ja filmi lõpp oli arusaadav jne. Et see tehniliselt kohati veidi käkk on, tean isegi spinning smiley sticking its tongue out

Toimetatud 1 kord(a). Viimati jaika 24.10.2024 13.55.
Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.

Sisse logimiseks klõpsa siia!