Värsked sõnumid

Sa oled geopeitusest sõltuvuses, kui ....

Saatis duke 
* sinu sõbra peidetud aarde kohta laekub järjest 2 logiteadet, et see võib olla kaduma läinud. Selle peale istud sa õhtul kell 10 autosse, sõidad 40km ja kõnnid siis taskulambi valgel sügavale metsa, et aare üle kontrollida.
* su laste nimed on Garmin ja TomTom
* geopeitus.ee on su brauseri koduleht. Või sa käid seal vähemalt 5x päevas. Või iga 5 minuti järel. Või kõik eelnevad korraga.
* iga kord kui sa külmkapist midagi võtad, paned sa sinna ka midagi muud asemele ja kirjutad sellest logiraamatusse.
* uut autot ostes valid autole sellise värvi, mis su GPSi värviga kokku läheb
* su hauakivil on järgev epitaaf: "Õnnitlen! Oled leidnud mu haua, ükskõik kas juhuslikult või tahtlikult. Miks on see "konteiner" siia peidetud koos kõigi minu maiste jäänustega? See on üks osa rahvusvahelisest .....
* lähed sõpradele/tuttavatele külla ainult siis, kui nende elupaiga läheduses on mõni leidmata aare.
* geocaching.com teavitused uutest aaretest tulevad sulle SMSiga telefonile
* sinu GPSil on nimi
* kui keegi juhtub sinult küsima, et kus sa elad, siis vastus on 59 kraadi, 23 minutit .....
* sa tead peast mida "gerr" tähendab
* tööl olles hiilid lõunasöögi ajal mõnda lähedale peidetud uut aaret otsima
* sa laskud igal sobival või sobimatul hetkel vaidlusse teemal et millise tootja GPSid parimad on (muidugi su enda oma)
* lähetusel/komandeeringus olles leiad ikka natuke aega, et kohalikud aarded välja otsida ja neid külastada
* sinu jõulu- või sünnipäevakingi sees on paber kirjaga: "Päris kingitus asub koordinaatidel ...."
* puhkusereisi planeerides on olulised seal leiduvad aarded ja nende kvaliteet.
* reisile minnes eelistad autot lennukile, lihtsalt sellepärast et saaks tee peal aardeid otsida
* näed unes geopeitust/aardeotsinguid

Algmaterjal on suures osas pärit geocaching.com foorumitest, mina ainult tõlkisin ja kohendasin smiling smiley

Toimetatud 1 kord(a). Viimati duke 02.01.2009 16.55.
Nendele kes valdavad soomekeelt on siin üks link kaa: [personal.inet.fi]
Oi kui vahva! Mõned punktid on mul juba täitsa pihta aga on veel arenguruumi.... Eriti hea idee oli see kinkidele ainult koordinaate kirjutadaspinning smiley sticking its tongue out See tuleks sünnipäevadel kasutusele võttathumbs up smiley
ümbritsevad inimesed vaatasid mind juba imelikult, et mida ma kõkutan naerda omaette arvuti taga..
väga hea tekst smiling smiley
siia lisaksin ma hetkel - kui külastad geopeituse lehte kell 2 öösel smiling bouncing smiley
5/18 - vist loetakse veel terveks, ma loodan. Ma ise vähemalt tunnen, et hakkab üle minema. Aga võib olla on tegu ka talveunega.
Mina täna just nägin und, kuidas ma suure laeva peal aaret otsisin koos paljude teistega. Leidsin ka. Tahtsin veel niimoodi logida, et teised ei näeks, et lähen veidi eemale ja siis hiilin tagasi aga eksisin laeva peal ära grinning smiley
Täna hommikul asendasin jälle külmkapi logiraamatu uuega, kõik kirjutavad nii suurelt ja jätavad lehti vahele ning lehe teisele küljele ei kirjutata üldse! spinning smiley sticking its tongue out
Ma ükskord nägin unes, et otsisime aardeid ühest pikast ja madalast kivimüürist (umbes nagu Kesklinna III juures). Müür oli tihedalt aardeid täis, üksteise kõrval, peal, jne. Ja nii me siis võtsime neid aardeid järjest, karp müürist välja, vahetus, logi ja karp müüri sisse tagasi. Ja uuesti otsast peale smiling smiley Jube raske töö oli, ära väsitas kohe. Kõht läks tühjaks ja siis jätsime pooleli smiling smiley

smileys with beer
hahaa!
mulle meeldis see külmkapist toidu võtmise punkt.
lisan veel kaks asja juurde, mida ma enda puhul tähendanud olen:

1.kui sa näed niisama kusagil looduses ringi liikudes geokuhja meenutavat moodustist või korrapäraselt puu jalamile virna asetatud pulgakesi, lähed sa asja uurima, kuigi tead, et läheduses aardeid pole.

2.sa võtad uue aasta vastu geopeituse lehel.
vaatasin isegi järele, sisse polnud logitud ühtegi teist kasutajat ja külasajaid kah polnud. niuts.

Olen endal täheldanud üsna mitu ülalmainitud joont. smiling smiley Ja Joonase üks punkt lisandub ka veel. tongue sticking out smiley Asi on päris hull.
Asi võib hull olla ka juhul, kui haarad telefoni helina peale laualt GPS-i.spinning smiley sticking its tongue out
Ühe Helsingi surnuaia kivimüüris oli peitetud aare, mina seda otsimas ja lähedahl üks härrasmees, minu meelest toksis midagi GPS'i. Imestelin et nii ülikond peal aardeid otsib ja juba lähenesin et küsida tema hüüdnime, selgus et lülitas välja oma mobla enne matuseid. eye popping smiley. Mina soltuvunud?
* Sul on kummikud alati autos kaasas.(ja gps, fotokas, paar säilituskarpi, märkmikku ja GP juhendit)
* Sa juhatad asukohta aarete järgi (Kaduviku Mehed, mitte Rakvere teater)
* Tänavanimed ja majanumbrid on kosmeetiline nähtus.
* Kuskil aarde lähedale pargitud autot nähes mõtled sa Teolt tabatud aardest
* Samal eesmärgil on su oma auto kleepsudega tähistatud.
* Koordinaatide järgi oskad peast öelda punkti ligikaudse asukoha.
* Kui sul jääb leitud aare tee peale, siis sa kontrollid selle olukorda.
* Kasutad kondoomi ja nendid EVEJ tongue sticking out smiley
* Valetad armukesele, et oled abikaasaga, kuid tegelikult lähed hoopis geopeitust mängima.
... su veel nakatumata sõbrad ei taha enam koos sinuga reisida, sest iga natukese aja tagant kõlab: "Siin lähedal on üks aare."
suht halb on olukord ka siis, kui su telefonihelinaks on HELINA aarde helin.
*"vihkad" mandri geopeitureid, et nad saavad igal vabal ajal suht väikese vaevaga mõnda aaret otsida aga sina saad vaid nende logiteateid lugeda tongue sticking out smiley
marx. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ... su veel nakatumata sõbrad ei taha enam koos
> sinuga reisida, sest iga natukese aja tagant
> kõlab: "Siin lähedal on üks aare."

No kümnesse, raske on omale reisikaaslasi leida... smileys with beer

Ja tuleb välja, et olen üsna tõsine sõltlane ( >50%)
> > ... su veel nakatumata sõbrad ei taha enam
> koos
> > sinuga reisida, sest iga natukese aja tagant
> > kõlab: "Siin lähedal on üks aare."
>
>
> No kümnesse, raske on omale reisikaaslasi leida...
>

Täiesti tõsi kohe. grinning smiley
Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.

Sisse logimiseks klõpsa siia!