Värsked sõnumid

Seikluste boonusaarded

Saatis kaits747 
Seikluste boonusaarded
06.11.2023 13.18
Tere,

Märkasin, et enamusel seikluste boonusaaretest pole kirjeldusele lisatud linki just selle ühele ja õigele seiklusele (adventure lab) mis läbida tuleb enne aarde otsimist.

Nii GP kui GC lehel on ju selleks võimalused olemas.

Seikluse (adventure lab) omanikul on "minu seiklused" all iga seikluse juures olemas "mobiilirakenduse link" ja COPY nupuke selle kõrval. Palun korrigeerige oma aadrekirjeldusi võimalusel.

Tänud ette kui, vaevute oma aarete kirjeldustes muudatusi tegema.

Muidu otsi neid rosinaid saia sees noaotsaga taga ja ei tea ka kas saab hapu või magusa kätte.
ove
Re: Seikluste boonusaarded
07.11.2023 10.05
Ja teine ettepanek siis juba ka. Nimelt oleks tore kui ka seikluse juures oleks kirjas boonusaarde GC kood ja nimi. Sageli, eriti välismaal mängides juhtub nii,e t teed läbi seikluse ja siis saad teada, et selle on ka boonus aga boonusaarde koodi kusagil kirjas ei ole. Kaardilt on neid boonusaardeid sageli keeruline üles leida ja kood seijluse kirjelduses aitaks palju.

NB! Vaatan ka oma seiklused ja boonused üle ja viin mõlematesse täiendused sisse.

>kaits747 kirjutas:
>-------------------------------------------------------
> Tere,
>
> Märkasin, et enamusel seikluste boonusaaretest pol
> e kirjeldusele lisatud linki just selle ühele ja
> õigele seiklusele (adventure lab) mis läbida tuleb
> enne aarde otsimist.
>
> Nii GP kui GC lehel on ju selleks võimalused olem
> as.
>
> Seikluse (adventure lab) omanikul on "minu seiklus
> ed" all iga seikluse juures olemas "mobiilirakendu
> se link" ja COPY nupuke selle kõrval. Palun korri
> geerige oma aadrekirjeldusi võimalusel.
>
> Tänud ette kui, vaevute oma aarete kirjeldustes mu
> udatusi tegema.
>
> Muidu otsi neid rosinaid saia sees noaotsaga taga
> ja ei tea ka kas saab hapu või magusa kätte.
Väga hea vastupidi tähelepanek. Oleme ise ka neid ? märke välismaal kaardil taga ajanud. Vahest ei leiagi kohe.

Boonusaardele seikluse viide juurde (seikluse omanikul on seikluse juures share/copy link näha) ja Seiklustele boonusaarde kood juurde (veelgi lihtsam. GC kood ja/või GP aarde number)

Toimetatud 1 kord(a). Viimati kaits747 08.11.2023 11.47.
ove
09.11.2023 13.29
Minu seiklustel ja seikluse boonustel on nüüd kõigil lisatud info nii seikluse või boonusaarde nime/lingi kohta.

NB! Selle muudatuse tegemisel selgus, et seiklus ekirjeldus saab olla maskimaalselt 1014 tähemärki pikk, ehk ühe seiklus epuhul tuli seetõttu ka kirjeldust lühemaks muuta. Päris häiriv piirang.
17.11.2023 10.51
Vaatasin ka oma mõned seiklused ja nende boonused üle. Kõik said ristviidatud mõlematpidi.
Teema pole laiemat kõlapinda leidnud. Seikluste juures muudkui mõistata milline on õige boonus ja kus ta võiks kaardil asuda. Aarde juures vastupidi hakka kaardilt otsima õiget seiklust.
Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.

Sisse logimiseks klõpsa siia!